SAMEN MAKEN WE HET VERSCHILGeboren in Suriname, getogen in Rotterdam. 51 lentes, twee kinderen, kostwinner. Mouwen opstropen en niet klagen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder had drie banen in de zorg om ons gezin draaiende te houden. Ik ben een stapelaar. Op de mavo begonnen. Werken, studeren, kinderen. Geen drie banen maar wel schaken op drie borden tegelijk Daardoor weet ik hoe belangrijk het is om kansen te krijgen. Afgelopen jaren heb ik de politieke arena beter leren kennen. De politiek is meer dan wat we op tv zien. Meer dan de krantenkoppen die we lezen over oppositie en coalitie.

 

Het is de plaats waar ideeën worden gelanceerd en ook de toekomst in gang wordt gezet. Het is de plek waar ik mijn energie, deskundigheid en ervaring kan inzetten en samen kan bouwen aan gelijke kansen voor iedereen.

 

Ik wil er zijn voor alle mensen die zich niet altijd vertegenwoordigd voelen door de politiek. Voor de mensen die het gevoel hebben dat hun stem er niet toe doet omdat ze zich niet herkennen in de vertegenwoordigers. Voor al die mensen die elke dag struggelen om de touwtjes aan elkaar te knopen en werken voor een betere toekomst voor hun kinderen. Voor die mensen wil ik mijn nek uitsteken en samen met D66 lef tonen.

 

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik als ondernemer, moeder en bestuurder de kans krijg en hoop jullie binnenkort te ontmoeten. En te horen wat jullie nodig hebben. Samen maken we het verschil.

 

Brasa!

 Volg mij