Wie ben ik?

Ik ben geboren in Paramaribo en opgegroeid in Rotterdam. Ik startte mijn carrière als administratief medewerker bij een accountantskantoor in de jaren ’80. In 1995 heb ik mijn HBO studie personeel en arbeid afgerond en in 2000 aanvaardde ik mijn eerste baan als Human Resource Adviseur bij een architecten/adviesbureau.


Vanaf 2002 ben ik zelfstandig ondernemer en ben ik inmiddels in diverse HR-functies en verschillende branches aktief geweest. Een van mijn mooiste opdrachten was werken als HR manager voor een vloot van twaalf schepen, met een bemanning van 486 personen. Super stoer. Leiderschap en initiatief tonen, dat was in deze opdracht nodig om koers te bepalen. Een mix van culturen, sociale achtergronden en skills. Heel bijzonder hoe zo’n divers team maanden aan boord op elkaar is aangewezen en emoties deelt. 

Als HR adviseur vind ik het belangrijk om breder kijken naar de vraag en breder te kijken naar het aanbod. Hoe kan je een team versterken of behouden in de groei of krimp van een organisatie. Mensen aan te moedigen bij hun ontwikkeling, wat kan je wel in plaats van wat kan je niet. Dat vraagt om aandacht en aanmoediging. Ik adviseer daarom graag als een talent gedreven professional met hart voor strategisch personeelsmanagement, dynamisch leiderschap en talentmanagement als koers voor mens en organisatie. 

 

Wat beweegt mij?

Ik ben heel bewust bezig met de overheid, het ondernemerschap en het onderwijs. Een omgeving om het belang van gelijke kansen als belangrijk onderwerp in gezamenlijke verantwoordelijkheid op te pakken. Een omgeving waar ik vanuit mijn kennis, kunde en expertise een bijdrage wil leveren en mee wil samenwerken. Het onderwijs, het ondernemerschap en de overheid heeft mensen nodig die de taal van de mensen spreken en die transparant de belangen afwegen. In de dagelijkse praktijk doe ik dit ook door als bruggenbouwer en sociaal ondernemer de afstand tussen de samenleving en de bestuurlijke arena te verkleinen en bij te dragen aan het ontwikkelen van gelijke kansen. Door mijn werk en identiteit weet ik de taal van verschillende mensen te spreken en mensen aan te moedigen om hun kansen te pakken, in het onderwijs, op de arbeidsmarkt en in de samenleving. 

 

Met deze achtergrond, drive en kwaliteiten wil ik werken aan Nederland inclusief! Sterk, sociaal en democratisch. Een land door waarden gedreven waar we verschillen niet alleen problematiseren maar het juist als kracht zien, zodat we op het gebied van welvaart, veiligheid, onderwijs en zorg elkaar kunnen bereiken en vooral ontmoeten.