Deelname als kandidaat de Tweede Kamer verkiezingen 17 maart 2021. 

 #33 op lijst 4 van D66.

 Ik wil niets liever dan een zetel in de Tweede Kamer om dat te bereiken waar ik al jaren voor vecht: gelijke kansen, gelijke beloning en gelijken rechten voor iedereen. 

Vanaf maandag 15 maart 2021 gaat Nederland naar de stembus! 

 

Stem Joan Nunnely tk2021 nr33 lijst4 teamD66! #JoinJoan


Deze 4 vrouwen strijden als 'THE DUTCH SQUAD' voor representatie in Tweede Kamer.

The Dutch Squad. Het klinkt als een soort superheldenclub en, ja, dat is het eigenlijk ook. Vier Nederlandse politici maken zich sinds februari hard voor meer representatie in de Tweede Kamer.

 

LINDA.nl spreekt Joan Nunnely (52), mede-oprichter van The Dutch Squad.

 

Lees het artikel op LINDA.NL. 


Surinaamse Joan Nunnely grootste stijger kandidatenlijst D66.

De in Paramaribo geboren Joan Nunnely is door de leden van D66 flink hoger gezet op de kandidatenlijst van D66. Waren Paul van Meenen en Mpanzu Bamenga in 2017 de sterkste stijgers met 2 plaatsen winst, stijgt Joan nu maar liefst 5 plaatsen op de definitieve lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. 

 

Lees het artikel op Waterkant. 


DE DUTCH SQUAD: ‘WIJ WILLEN MEER ZWARTE STEMMERS EN KAMERLEDEN’

Nog niet de helft van de mensen met een niet-westerse migratieachtergrond gaat stemmen, en de Kamer kent geen enkel zwart parlementslid. Dat moet anders, vinden vier vrouwelijke politici van verschillende partijen: ‘Juist het parlement moet diverser: dáár worden wetten gemaakt.’.

 

Lees het artikel op OneWorld. 

De Dutch Squad (foto: Jonathan Hoost)
De Dutch Squad (foto: Jonathan Hoost)

Gastcolum deKanttekening: Alleen samen doorbreken we de stilte.

In aanloop naar de verkiezingen geeft de Kanttekening wekelijks een podium aan biculturele kandidaten voor de Tweede Kamer. Vandaag: Joan Nunnely, ondernemer en adviseur op het gebied van teamontwikkeling. Zij is kandidaat nummer 33 voor D66.

 

Lees het artikel op  deKanttekening


D66 — Congres 113 | Zaterdag 27 februari 2021

In gesprek met Kandidaat-Kamerlid Joan Nunnely.

D66 — Congres 113 2021 gemist? Bekijk hier de hele stream.


Aftrap R'damse Nieuwe podcast met Joan Nunnely van D66, een Rotterdamse ondernemer in hart en nieren, en Mark Harbers een politiek veteraan die graag zijn comeback wil maken in de kamer. Luister de nieuwste aflevering om erachter te komen waarom Rotterdamse politici zo belangrijk zijn in de kamer, maar ook welke muziek er wordt gedraaid in de huiskamer! 26 februari 2021, 60 minuten.


Volg mij